BANNER AMBITIE-01.png
 

 

T+REIZEN verbreed de horizon van kinderen door ze een kijkje achter de schermen te geven van anders onbereikbare bedrijven. Bedrijven en organisaties openen haar deuren voor het T+REIZEN team en leveren input voor ons ontwerpproces, vanuit eigen expertise. 

De ervaring van een T+REIS maakt indruk; het levert bagage voor toekomstige keuzes en brengt talenten dichterbij. 

 

social design

T+REIZEN maakt gebruik van de ‘social design’ -methode om relevante antwoorden te vinden op maatschappelijke en strategische vraagstukken binnen bedrijven en organisaties. De basis van ons proces is het ontwerpen in interactie. Een nieuwsgierige en open houding ten aanzien van de vraagstukken en het werken in een multi-disciplinair team, zijn daarbij het uitgangspunt. 

Het team bestaat uit een professionele social designer van het T+HUIS; twee stagiaires van sociale opleidingen; en een groep van 12 kinderen van basisschool leeftijd. Vanuit deze multidisciplinaire aanpak komen we tot verrassende en innovatieve ideeën voor het bedrijf. Een ervaringsgerichte aanpak die voor alle betrokkenen iets oplevert!

 
 
formule.png
 
 

T+REIZEN OP MAAT

Iedere T+REIS is maatwerk en dus specifiek ontwikkeld en uitgevoerd in samenwerking met uw organisatie. Samen formuleren we een vraagstuk voor het T+REIZEN team. Voor het bedrijf is het een unieke ervaring: Kinderen leren van professionals, maar professionals worden ook geïnspireerd door kinderen.

 

"Kinderen zijn NOG IN STAAT OM TE DENKEN ZONDER DE BEGRENZINGEN VAN WAT KAN EN MAG"

 

6 WEKEN LANG, ÉÉN DAGDEEL PER WEEK

Onder professionele begeleiding van het T+HUIS, gaan de kinderen gedurende 6 weken aan de slag voor uw bedrijf. Iedere week gaat het team een dagdeel OP T+REIS en maakt gebruik van een passende werkruimte op uw kantoor. Een of meerdere medewerkers zijn wekelijks betrokken bij het ontwerpproces, en zo is het T+REIZEN team compleet. Onze social designer neemt kinderen, stagiaires en professionals mee in een creatief proces gericht op sociale innovatie. 

 
 
koffer.png
 
 

DE T+REIZENKOFFER

Voor op T+REIS, ontwikkelden we de T+REIZENKOFFER. Deze bestaat uit verschillende materialen, gereedschappen en methodieken om de creativiteit van kinderen te stimuleren en het ontwerpproces te doorlopen. De ‘tools’ zetten kinderen en stagiaires in hun kracht; het neemt ze spelenderwijs mee in het verkennen van een bepaalde context en het bedenken van verrassende antwoorden.